Kobo Aura Edition 2 + Sleepcover - Review & prijzen vergelijken

Kobo Aura Edition 2

Kobo Aura Edition 2

Kobo Aura Edition 2

Leesliefhebbers opgelet: de Aura Edition 2 is door de Consumentenbond verkozen tot Beste Koop. Reden? Een uitgelezen prijs-kwaliteitverhouding! Je leest met deze eReader net zo prettig als met een papieren variant, alleen is deze fantastische eReader veel lichter in gewicht. Bovendien heeft dit betaalbare model een bijzonder gebruiksvriendelijk 6 inch Carta E-Ink touchscreen en een o zo prettig ComfortLight. Lezen was nog nooit zo fijn.

kobo aura edition 2

Kobo Aura Edition 2 – Deze comfortabele eReader biedt puur leesgenot

Dit model vervangt de Kobo Glo HD en hoe. Deze eReader van standaardformaat weegt maar 180 gram. Echt waar. Dit is vergelijkbaar met het gewicht van je smartphone. De exacte afmetingen? 159 x 113 x 9 millimeter (lengte x breedte x dikte). Daarnaast is het profiel aan de achterkant dusdanig vormgegeven dat deze eReader zeer aangenaam in de hand ligt. Aan de bovenkant bevindt zich verder een opvallend blauwgekleurde aan- en uitknop. Hiermee kun je de eReader eenvoudig bedienen en gebruiken. Wat wil je nog meer?

Kobo Aura Edition 2 - voor en achterkant
Kobo Aura Edition 2 comfortabel

Altijd de meest optimale leesbaarheid

Of het nu dag is, avond of nacht, deze eReader biedt je de beste leesbaarheid. De ingebouwde ComfortLight schermverlichting zorgt ervoor dat je ook ’s avonds en ’s nachts met hetzelfde gerief kunt doorlezen. Je ogen raken hierdoor niet belast. Sterker nog, je ogen worden getrakteerd op een bijzonder aangename lichtintensiteit. Dit comfort wordt verder versterkt door een 6 inch (15,2 centimeter) Carta E-Ink touchscreen. Met een beeldresolutie van 1024 x 768 pixels (212 ppi) mag het scherm van deze eReader daarom behoorlijk scherp genoemd worden. Heb je tijdens het lezen weleens last van vervelende zonlicht schitteringen in de ogen? Dan hebben we goed nieuws: deze behoren met deze eReader voorgoed tot de verleden tijd.

Eigen leesvoorkeuren eenvoudig in te stellen

Alsof dit nog niet genoeg is kun je met deze eReader van hoogstaande kwaliteit ook nog je eigen instellingsvoorkeuren kiezen. Naast de lichtsterkte van het scherm kun je ook het lettertype en de lettergrootte instellen. Regelafstand tot aan marges en paginanummering? Ook dat behoort tot de veelzijdige mogelijkheden van deze eReader. Zelfs teksten markeren, aantekeningen en bladwijzers maken zijn standaard ingebouwd. Het terugvinden is bij de Aura Edition 2 van Kobo een peulenschil.

Kobo Aura Edition 2 vergelijken
300

Maar liefst 3000 eBooks letterlijk binnen handbereik

De Kobo Aura Edition 2 heeft maar liefst 4GB aan opslagruimte. Hiervan kun je meer dan 3GB gebruiken voor je eigen bestanden. Dit betekent dat je ruim 3000 eBooks op deze eReader kunt opslaan. Dan hebben we het nog niet over de batterijcapaciteit gehad. Met deze unieke eReader in zijn soort kun je bij normaal gebruik ruim 2 maanden lang ongestoord blijven lezen, zonder de eReader op te hoeven laden. Dit is ideaal wanneer je bijvoorbeeld met vakantie gaat. Je koopt je boeken rechtstreeks vanaf de eReader. Gebruik je Kobo-account voor het aanschaffen van Nederlandstalige boeken uit de boekwinkel van Kobo. De eReader is bovendien met Wi-Fi uitgerust. Je logt in en synchroniseert, downloadt je boeken en je hebt altijd toegang, ook wanneer je even offline bent.


Kobo Aura Edition 2 prijzen vergelijken

kobo aura edition 2