Kobo Sage eReader kopen - Review & prijzen vergelijken - Vanaf € 289,-

Kobo Sage

Kobo Sage

Ontdek het licht en gemak van lezen met Kobo Sage, de meest geavanceerde Kobo e-reader tot nu toe. Kobo Sage wordt geleverd met alle Kobo functies in één gestroomlijnd pakket, inclusief Bluetooth® draadloze technologie zodat u kunt genieten van digitale audioboeken. Profiteer van een luxe 8-inch plat HD E Ink Carta 1200 touchscreen dat garant staat voor superieure prestaties en een groot contrast, zonder enige reflectie.

kobo Sage

Kobo Sage leescomfort

Een echte premium ervaring is nu nog beter. Krijg toegang tot miljoenen e-boeken, audioboeken en tijdschriften met Kobo’s bibliotheek van 5-sterren beoordeelde titels. Met een gewicht van 10,3 gram is het 8 inch platte HD E Ink Carta scherm perfect leesbaar, samen met 3GB intern geheugen zodat je je hele collectie binnen handbereik hebt. En dit alles zonder een seconde te missen. Dit baanbrekende apparaat is zo gebouwd dat het gemakkelijk in uw hand past of in uw tas past, zodat u comfortabel kunt blijven lezen, waar u ook naartoe gaat.

kobo Sage orientatie
kobo Sage waterdicht

Handige opties die Kobo Sage je biedt

De Kobo Sage wordt geleverd met Wi-Fi, wat betekent dat je veel eBooks direct kunt downloaden uit onze Free eReading for Life ® collectie, ’s werelds grootste selectie van eBooks. Kobo’s gepatenteerde ComfortLight ™ past de helderheid van de verlichting aan om daglicht te repliceren op elk moment van de dag of nacht, voor extra comfort tijdens het lezen. Ook inbegrepen is een handig achterlicht dat het gemakkelijk maakt om in donkere omgevingen te lezen.

Kobo Sage: een voordelige en praktische e-reader

Laad de oplaadbare batterij van de Kobo Sage op via een USB-kabel en zonder computer voor een snelle oplading. Stuur al je oude paperbacks weg en recycle ze gratis, met de digitale boeken die je op Kobo hebt opgeslagen. Geniet van de draadloze leeservaring met de 10.000+ ebooks van de Kobo ebookstore. Je kunt zelfs boeken direct vanuit je Kobo kopen met de ingebouwde winkel van Kobo.


Kobo Sage prijzen vergelijken

kobo Sage vergelijken

Bekijk hier de Kobo Sage!