Kobo Libra 2 eReader - Review & prijzen vergelijken - Vanaf € 189,99

Kobo Libra 2

Kobo Libra 2

De Kobo E-Reader Libra 2 is de perfecte e-reader voor iedereen die op zoek is naar een unieke en aanpasbare leeservaring. Het maakt niet uit waar je heen gaat, je verhaal gaat altijd mee. De Libra 2 is waterdicht en ondersteunt audioboeken zodat je er overal naar kunt luisteren en wat je ook aan het doen bent. De Libra 2 weegt minder dan 170 gram en is dus super makkelijk mee te nemen.

kobo aura one

Comfortabel lezen op de Kobo Libra 2

De combinatie van klassiek design en de allernieuwste technologische doorbraken helpt Kobo om toonaangevende leeservaringen te leveren. De Kobo Libra 2 is waterbestendig, zodat u kunt lezen in bad of op uw terras, onder de zon of onder de sterren. Deze eReader heeft een strakke, moderne look en is voorzien van aanraaktoetsen voor eenvoudige navigatie, een ergonomisch ontwerp dat prettig in de hand ligt en een ontspiegeld scherm voor lezen in fel zonlicht.

Kobo Libra 2 orientatie
Kobo Libra 2 waterdicht

Lees waar je waar je maar wilt, ook in bad

Met je hele collectie eBooks, tijdschriften en kranten op één handige plek, gaat de Kobo Libra 2 overal met je mee. Of het nu regent of zonnig is, bij het zwembad of op het strand, zelfs onder water (IPX8 rating), de Kobo Libra 2 is er om leesplezier te houden. En door verbinding te maken met Bluetooth apparaten zoals speakers en koptelefoons, kun je je boeken hardop beluisteren!

Volledig naar jouw smaak

De Kobo Libra 2 betekent dat je nog meer en langer kunt lezen. De Libra 2 is licht van gewicht en waterdicht, dus hij ligt lekker in de hand en is gemaakt voor het leven onderweg. Je kunt hem zelfs bedienen met een druk op de knop of een tikje met je vinger, zodat je altijd de touwtjes in handen hebt. Met ondersteuning voor digitale audioboeken kunt u moeiteloos heen en weer schakelen tussen lezen en luisteren. De Kobo Libra 2 is verkrijgbaar in de kleuren Wit en Zwart en zal naadloos in je dagelijkse routine passen.

kobo aura one strand zwembad waterdicht
Kobo Libra 2 verlichting comfortlight pro

Kobo eBooks

Er zijn meer dan 4 miljoen Kobo eBooks beschikbaar in de Kobo eBookstore, beschikbaar in meer dan 125 landen. Kijk voor eBooks van bijna alle grote uitgevers, waaronder Penguin Random House, Simon & Schuster, HarperCollins, Hachette Book Group, Macmillan en duizenden anderen. Start vandaag nog uw 30-dagen gratis eBook lidmaatschap!


Kobo Libra 2 zwart prijzen vergelijken

kobo libra 2 vergelijken

Bekijk hier de Kobo Libra 2!