Kobo Forma eReader - Review & prijzen vergelijken - Nu vanaf € 279,-

Kobo Forma

Kobo Forma

Met een opslag van 8Gb of 32GB heb jij voortaan een hele bibliotheek in je handtas met de Kobo Forma. Het ergonomische, stijlvolle en unieke ontwerp van de Kobo Forma maakt dat de leeservaring op deze e-reader verbeterd voor uitgehongerde boekenwurmen. Het is de meest comfortabele e-reader van Kobo die waterproof is. Lees in ‘landscape’ of ‘portrait’ modus en wissel van pagina met de handige ergonomische knoppen. Of je nu graag op je rug leest, op je zij of een buik lezer bent met een gewicht van maar 197 gram wordt je hand nooit moe.

kobo forma

Het unieke ontwerp van de Kobo Forma

De Kobo Forma heeft een uniek licht gebogen ontwerp is het vasthouden van de Kobo Forma uitzonderlijk comfortabel. Met de knoppen om van pagina te wisselen onder vinger bereik verslind je jouw boeken sneller én eleganter dan tevoren. Zet de teksten vast in ‘portrait’ of ‘landscape’ modus zodat het leesbaar blijft als je op je zij ligt, of zorg dat de tekst automatisch meedraait met de Kobo Forma. Met een gewicht van maar 197 gram en dus het unieke ontwerp kun je langer lezen achter een stuk lezen dan ooit tevoren.

kobo forma orientatie
kobo forma waterdicht

Overal en altijd

Door de waterproofing van de Kobo Forma kan deze e-reader tot wel 60 minuten onder 2 meter water blijven. Lees in bad, naast het zwembad of op het strand. Ook de kop koffie die je per ongeluk omstoot is geen reden meer tot paniek. De ComfortLight Pro is een front-light dat zich automatisch aanpast aan de omgeving. Overdag zal het feller en blauwer schijnen dan ’s avonds in de schemer, zodat je ogen niet vermoeid raken en je slaapritme niet gestoord wordt. Met een batterij met wel 200 mAh kan de Kobo Forma weken meegaan zonder opgeladen te hoeven worden.* Die lange treinreis kun je dus gerust hart met je neus in je favoriete boek doorbrengen.

*Afhankelijk van persoonlijk gebruik.

Groot scherm en scherpe letters

Met het 8 inch grote scherm ben je niet constant van pagina aan het wisselen. De resolutie van het scherm is 300 ppi wat gelijk staat aan drukkwaliteit. Om je een idee te geven; de resolutie van de meeste normale schermen is vaak maar 72 ppi. Met het E Ink Carta scherm zullen de letters en woorden haarscherp getoond worden zodat je moeiteloos leest.

kobo aura one strand zwembad waterdicht
kobo aura one bibliotheek

Maak hem helemaal van jezelf

Met Kobo accessoires zoals een mooie hoes en de keuze uit wel 11 verschillende lettertypes in meer dan 50 verschillende lettertype stijlen zorg je voor een leeservaring zoals jij hem wilt. De Kobo Forma ondersteunt ook 14 verschillende bestandstypen, zodat je elk e-boek kunt lezen dat je wilt.


Kobo Forma prijzen vergelijken

kobo forma vergelijken

Bekijk hier de Kobo Forma!