Kobo Libra H2O eReader - Review & prijzen vergelijken - Vanaf € 179,-

Kobo Libra H2O

Kobo Libra H2O

Of je nu in bad wilt lezen, op de trein, of ’s avonds in bed, de Kobo Libra H2O is je nieuwe beste boekenvriend. Waterproof tot wel 60 minuten onder 2 meter water hoe je niet bang te zijn je e-reader in het (zwem)bad te laten vallen. Het ergonomische en stijlvolle ontwerp, waarbij je zowel in ‘landscape’ als ‘portrait’ richting kunt lezen, zorgt voor een perfecte leeservaring, of je nu languit achterover in de hangmat ligt, op de bank opgekruld zit of een buik lezer bent.

kobo aura one

Comfortabel lezen op de Kobo Libra H2O

Met het unieke ontwerp van de Koba Libra H2O kun je langer en comfortabeler lezen. Wissel eenvoudig af tussen landscape of portrait en wissel van pagina met de knoppen aan de zijkant. Met de aanpasbare ComfortLight Pro heb je een front-light dat zich aanpast aan je omgeving. Lees ‘s avonds met gedempte, geler licht en hebt overdag een fellere, blauwe lamp op je letters schijnen. In tegenstelling tot het backlight van gewone schermen heb je bij de Kobo Libra H2O een zogenaamd front-light dat, net als een leeslampje, niet in je ogen maar op het scherm schijnt. Beter en comfortabeler voor je ogen.

Kobo Libra H2O orientatie
Kobo Libra H2O waterdicht

Lees waar je waar je maar wilt, ook in bad

Lees je graag in bad? Of naast het zwembad of op het strand? De Kobo Libra H2O is waterdicht tot wel 60 minuten onder 2 meter water. Lees je favoriete boeken met gerust hart in of naast een bad of in de stromende regen (mocht je dat graag willen). Met 1200mAh kan de batterij weken meegaan zonder dat je de Kobo Libra H2O opnieuw hoeft op te laden.* Waardoor je ook op die lange treinrit lekker door kunt lezen.

*Afhankelijk van persoonlijk gebruik

Volledig naar jouw smaak

Met de keuze uit een zwart of wit ontwerp kun je kiezen voor een e-reader die jou het meest aanspreekt. Uiteraard zijn er ook genoeg Kobo accessoires te vinden die passen op de Kobo Libra H2O, zoals bijvoorbeeld een mooie hoes. Daarnaast heb je de keuze uit wel 12 verschillende lettertypes met meer dan 50 verschillende lettertype stijlen, zodat ook je leeservaring is precies zoals jij hem graag wilt.

Bekijk hier alle Kobo Libra H2O hoesjes & covers

kobo aura one strand zwembad waterdicht
Kobo Libra H2O verlichting comfortlight pro

Licht, comfortabel en toch een groot scherm

Met een 7 inch, 300 ppi, E Ink Carta scherm lees je net zo scherp alsof je vanaf een geprinte bladzijde leest. Met de zijkant van de knoppen iets dikker dan het scherm heb je een ergonomische grip, waardoor je ontspannen je Kobo Libra H2O kunt vasthouden met één hand. Met afmetingen van 14,5cm x 16cm x 0,5-0,78cm en een gewicht van 192 gram en een opslag van 8GB passen er plots tot wel 6000 boeken in je handtas. Lees voortaan altijd, overal, wanneer je maar wilt.

Bekijk hier alle Kobo Libra H2O aanbiedingen


Kobo Libra H2O zwart prijzen vergelijken

kobo aura one vergelijken

Bekijk hier de Kobo Libra H2O!