Kobo Nia eReader kopen - Review & prijzen vergelijken - Nu vanaf € 99,-

Kobo Nia

Kobo Nia

Kobo Nia is een e-reader die voordelig is en je ook nog veel opties biedt. Een e-reader moet comfortabel zijn om lang op te kunnen lezen en de Nia biedt je een prettig 6 inch leesscherm en een compact formaat. Je kunt hem makkelijk meenemen onderweg. Verder kan je met een standaardgeheugen van 8 GB  er een aardige bibliotheek van boeken op kwijt. Net zoals de andere e-readers van Kobo heeft dit model een handige touchscreen die goed werkt op swipes. Je kunt zo makkelijk door boeken bladeren of je bibliotheek beheren.

kobo nia

Kies voor leescomfort en kies voor de Kobo Nia

De Kobo Nia heeft een goede verlichting waardoor je nooit meer hoeft te lezen met een lamp. Stel de lichtsterkte ook makkelijk in door in het gebruiksvriendelijke menu te kiezen voor de gewenste stand. Net als bij andere modellen kan je alles makkelijk instellen door te schuiven en zo de sterkte te kiezen die jij het meest comfortabel vindt om te lezen.

kobo nia orientatie
kobo nia waterdicht

Handige opties die Kobo je biedt

Moderne e-readers bieden je tegenwoordig ook veel functionaliteit en de Nia verschilt daar niet in. De homescreen geeft je een overzichtelijk menu waar je al je gelezen e-books op kunt zien en waarmee je nieuwe e-books kunt ordenen. Ook biedt het je de mogelijkheid om bij de Kobo online winkel naar boeken te zoeken die je kunt downloaden. Voor mensen die verder hun leeservaring willen aanpassen biedt Nia je de optie om de lettergrootte en het lettertype te veranderen. Ook geeft het je de mogelijkheid om de navigatie door boeken te veranderen. Als je bijvoorbeeld wil dat de paginanummering wordt getoond of het aantal resterende bladzijden. 

Nia: een voordelige en praktische e-reader

Voor mensen die niet zonder het gemak van een e-reader kunnen is de Nia een ideale keuze. Een handig formaat, comfortabele lichtsterkte en veel opties maken dit een goede keuze voor mensen die zoeken naar een betrouwbare e-reader. Met een breed assortiment aan titels kan je ook genoeg vinden op de Kobo winkel zodat je nog lang kunt blijven lezen op je e-reader. Met zijn voordelige prijs is dit een aantrekkelijk koop dus probeer hem uit als je van plan bent om dit jaar veel e-books te gaan lezen.


Kobo Nia prijzen vergelijken

kobo nia vergelijken

Bekijk hier de Kobo Nia!