Kobo eReader aanbiedingen

Kobo Clara HD

Kobo Clara HD

Nu €30 goedkoper!
€ 109,-
Bekijk hier!
Kobo Aura H2O Edition 2 refurbished

Kobo Aura H2O Edition 2

Refurbished
€ 149,99
Bekijk hier!
kobo ereaders

Alle Kobo eReaders

De beste aanbiedingen
vanaf € 109,-
Bekijk hier!

Er zijn vier Kobo Aura eReaders: Kobo Aura Edition 2, Kobo Aura H2O, Kobo Aura H2O Edition 2 en Kobo Aura ONE. Op dit moment is alleen de Kobo Aura H2O in de aanbieding. Dat komt doordat er reeds een nieuwe versie – H2O Edition 2 – is uitgekomen. De verschillen tussen de verschillende Kobo Aura versies zijn als volgt:

Kobo Aura Edition 2

De eerste genoemde – Kobo Aura Edition 2 – is op dit moment de goedkoopste versie; €119,99 bij bol.com.

Kobo Aura H2O

Vervolgens komen de twee H2O varianten die iets duurder zijn, respectievelijk €169,99 en €179,99. Dit komt met name doordat de Aura H2O waterbestendig is, super handig voor het geval je graag eBooks leest in bad of op vakantie aan het strand of zwembad. Daarnaast zijn de H2O’s ook iets groter; 6.8-inch. De Kobo Aura Edition 2 is 6.0-inch.

Kobo Aura ONE

De Kobo Aura ONE is de meest geavanceerde eReader op dit moment. Naast dat de Aura ONE waterdicht is, beschikt deze eReader over een extra groot scherm (7.8-inch) met een speciale schermverlichtings-techniek die het lezen in de avond nog comfortabeler maakt. Dit komt ook terug in de prijs, de Aura ONE is op dit moment de duurste eReader van Kobo: €229,99

Niet onderdeel van de Aura-serie, maar de goedkoopste eReader van Kobo is momenteel de Kobo Glo HD (refurbished). Echter scheelt dat nu nog maar 10 euro als je het vergelijkt met bovengenoemde Kobo Aura Edition 2.