Kobo Elipsa eReader kopen - Review & prijzen vergelijken - Vanaf € 399,-

Kobo Elipsa

Kobo Elipsa

De Kobo Elipsa is de nieuwste en grootste eReader van Kobo. Het scherm is 10,3-inch en is uitgerust met een E-Ink Carta display en heeft een resolutie van 1404×1872 pixels wat lezen erg fijn maakt. Bij de Elipsa wordt ook standaard een verstelbare SleepCover geleverd en een Kobo Stylus voor het maken van bijvoorbeeld notities. Wel zo handig!

kobo elipsa

Kies voor leescomfort en kies voor de Kobo Elipsa

De Kobo Elipsa heeft een goede verlichting waardoor je nooit meer hoeft te lezen met een lamp. Stel de lichtsterkte ook makkelijk in door in het gebruiksvriendelijke menu te kiezen voor de gewenste stand. Net als bij andere modellen kan je alles makkelijk instellen door te schuiven en zo de sterkte te kiezen die jij het meest comfortabel vindt om te lezen.

kobo elipsa orientatie
kobo elipsa waterdicht

Handige opties die Kobo je biedt

Moderne e-readers bieden je tegenwoordig ook veel functionaliteit en de Elipsa verschilt daar niet in. De homescreen geeft je een overzichtelijk menu waar je al je gelezen e-books op kunt zien en waarmee je nieuwe e-books kunt ordenen. Ook biedt het je de mogelijkheid om bij de Kobo online winkel naar boeken te zoeken die je kunt downloaden. Voor mensen die verder hun leeservaring willen aanpassen biedt Elipsa je de optie om de lettergrootte en het lettertype te veranderen. Ook geeft het je de mogelijkheid om de navigatie door boeken te veranderen. Als je bijvoorbeeld wil dat de paginanummering wordt getoond of het aantal resterende bladzijden. 

Kobo Elipsa: een voordelige en praktische e-reader

Voor mensen die niet zonder het gemak van een e-reader kunnen is de Elipsa een ideale keuze. Een handig formaat, comfortabele lichtsterkte en veel opties maken dit een goede keuze voor mensen die zoeken naar een betrouwbare e-reader. Met een breed assortiment aan titels kan je ook genoeg vinden op de Kobo winkel zodat je nog lang kunt blijven lezen op je e-reader. Met zijn voordelige prijs is dit een aantrekkelijk koop dus probeer hem uit als je van plan bent om dit jaar veel e-books te gaan lezen.


Kobo Elipsa prijzen vergelijken

kobo elipsa vergelijken

Bekijk hier de Kobo Elipsa!