Kobo Aura - Review & prijzen vergelijken

Veelgestelde vragen over de Kobo Aura

Veelgestelde vragen over de Kobo Aura

Hoe kan ik mijn Kobo Aura volledig uitzetten?
De Kobo Aura (en overigens ook alle andere Kobo eReaders) is volledig uitgeschakeld zodra het schermpje zwart wordt en je de cover van het eBook dat je leest, in beeld blijft staan. Net als bij een echt boek zie je dus ten alle tijden de cover van het boek. Door het E-ink scherm hoef je niet bang te zijn voor inbranden of batterijverlies. Dit hoort dus gewoon zo!

 

Kan je op de Kobo Aura ook boeken lezen wanneer je geen WiFi of internet hebt?
Jazeker! Alleen het plaatsen van nieuwe eBooks vereist een internetverbinding. Heb je dus je eBooks al een keer op de Kobo Aura gezet, dan kun je overal zonder WiFi of internetverbinding deze eBooks lezen. Ideaal dus voor op vakantie!

 

Is de Kobo Aura waterbestendig?
Op dit moment is alleen de Kobo Aura H2O waterbestendig en is het daarbij geen probleem als deze per ongeluk in bad valt of er sprake is van condensvorming op het scherm. Alle andere Kobo eReaders kunnen kapot gaan door condensvorming of waterschade, zo ook de Kobo Aura.

 

Kobo Aura software, waar kan ik die vinden?
Heb je de Kobo Aura aangeschaft en wil je er nu graag eBooks of andere dingen, zoals notities, opzetten? Dan kun je het beste de software vinden op de officiële website van Kobo: http://www.kobo-setup.nl

 

Welke lettertypen kan ik instellen op de Kobo Aura?
Op de Kobo Aura zijn de volgende 11 lettertypen in te stellen: Je kan de volgende lettertypes kiezen: standaard, Amasis, Avenir Next, Caecilia, Georgia, Gill Sans, Kobo Nickel, Malabar, Gothic, Ryumin, OpenDyslectic.

 

Zit er een oplader bij de Kobo Aura?
Bij de Kobo Aura wordt een USB kabel meegeleverd. Deze USB kabel plug je aan de ene kant in de Kobo Aura en aan de andere kant in je computer om zo de eReader op te laden. Als je het handiger vindt om de Kobo Aura via het stroomnetwerk op te laden, dan is het ook mogelijk om nog een losse lader aan te schaffen. Tip! Gebruik de losse lader van je smartphone, dat scheelt geld!