Kobo Plus: eBook abonnement van bol.com - Onbeperkt eBooks lezen

Kobo Plus eBook abonnement

 
kobo plus ebook abonnement

Kobo Plus eBook abonnement

Het Kobo Plus eBook abonnement biedt iedere boekliefhebber hetzelfde als een bibliotheekpas en nog veel meer. Deze abonnementsdienst is tot stand gekomen door de samenwerking tussen bol.com en het eReader kwaliteitsmerk Kobo. Het resultaat? Voor slechts 10 Euro per maand krijg je onbeperkt toegang tot de grootste eBook collectie van Nederland. Bovendien kun je deze gigantische eBibliotheek niet alleen op je Kobo eReader downloaden. Ook met smartphone en tablet krijg je met de Kobo Plus app toegang tot ’s lands meest veelzijdige eBook collectie. Waar wacht je nog op? Start meteen met lezen. De eerste 30 dagen zijn gratis, daarna € 9,99 per maand. Opzeggen kan altijd.
kobo plus abonnement
kobo plus bol.com abonnement

Kobo Plus eBook abonnement: beste prijs-kwaliteitverhouding

Het Kobo Plus abonnement is in Nederland niet het enige eBook abonnement dat je kunt afsluiten, maar wel met de beste prijs-kwaliteitverhouding. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Bibliotheek.nl heeft Kobo Plus veel meer boeken in het assortiment. Ditzelfde geldt wanneer je de hoeveelheid eBooks van Kobo Plus vergelijkt met die van Bliyoo, de abonnementsdienst van Bruna. Om je een idee te geven: Kobo Plus heeft ruim 40.000 eBooks in de eBibliotheek. Bliyoo en Bibliotheek.nl blijven daar ver achter.

Topkwaliteit

Het Kobo Plus abonnement blinkt niet alleen uit in kwantiteit, maar ook in kwaliteit. Populaire boektitels zijn daar een uitstekend voorbeeld van. Kobo Plus heeft hierin veel meer keuze dan abonnementsdiensten zoals Bibliotheek.nl en Bliyoo. Daarnaast zijn er ook bijzonder veel buitenlandse eBooks te vinden. Zo zijn van de 40.000 eBooks uit de Kobo Plus bibliotheek meer dan 20.000 eBooks in het Engels geschreven. Naast Engelstalige eBooks prijken er meer dan 10 verschillende talen in eBook formaat in de Kobo Plus collectie. Voor slechts een tientje per maand kun je dus te kust en te keur bij deze kwaliteitsdienst.
kobo plus ebook abonnement
kobo ebook abonnement

Alle boekgenres vertegenwoordigd

De genres in de Kobo Plus eBibliotheek lopen sterk uiteen. Ieder genre kent daarbij een enorme veelzijdigheid. Van Thrillers tot Fantasy & Science Fiction en van Literatuur & Romans tot Kinderboeken en Young Adults. Jouw favoriete boekgenre zit er dus gegarandeerd tussen. Ook Studie & Management eBooks zijn ruim vertegenwoordigd. Zoek je specifiek naar eBooks over Gezondheid & Psychologie? Dan zal je verheugd zijn te lezen dat er ruim 5000 eBooks in dit genre te vinden zijn. Dezelfde keuze geldt voor eBooks over hobby’s en interesses. Naast Hobby, Huis & Natuur zijn er honderden eBooks over Eten & Drinken, Kunst, Reizen, Sport, Geschiedenis & Politiek te vinden. Ontdek het zelf en lees met het Kobo Plus abonnement alles binnen jouw favoriete genre.

In no time je Kobo Plus abonnement

Nog een fijne bijkomstigheid: het Kobo Plus eBook abonnement sluit je heel eenvoudig af. De twee topmerken bol.com en Kobo hebben geen speciale links op hun sites geïnstalleerd of een heel nieuw platform ontwikkeld. Nee, de keuze voor het Kobo Plus abonnement is gewoon geïntegreerd in hun bestaande websites. Zo kun je bij bol.com een abonnement nemen via je bol.com account. Bovendien krijg je de eerste 30 dagen geheel gratis om uit te proberen. Daarna is het Kobo Plus abonnement iedere maand opzegbaar. Tal van eBook lezers, die al een Kobo Plus abonnement hebben afgesloten, laten op de site weten bijzonder tevreden te zijn over deze fantastische abonnementsdienst.

Bekijk hier hoe het Kobo Plus eBook abonnement werkt!