Kobo Aura H2O Edition 2 (2017) eReader - Refurbished - Vanaf € 149,99

Kobo Aura H2O Edition 2 (2017)

Kobo Aura H2O Edition 2 (2017)

De designers van Kobo hebben met de Kobo Aura H2O Edition 2 weer een bijzonder staaltje vakmanschap geleverd. De grootste inspiratiebron voor deze Edition 2? De gebruikers. Op basis van hun feedback op de originele Aura H2O heeft Kobo zich toegelegd op fantastische verbeteringen. Hoewel lichter in gewicht dan zijn voorganger, heeft deze eReader namelijk een groter scherm en meer opslagcapaciteit. Daarnaast is deze eReader nog beter bestand tegen water en heeft het de aangename ComfortLight Pro schermverlichting.

kobo aura h2o edition 2

Kobo Aura H2O Edition 2 – Beste uit Test (Consumentenbond)

Dat deze eReader een topproduct is blijkt wel uit de test van de Consumentenbond. Hieruit is dit model als beste naar voren gekomen. Niet zo verwonderlijk wanneer je je bedenkt dat het scherm net iets groter is dan gemiddeld: 6.8 inch (schermdiagonaal van 17,3 centimeter). Dit betekent dat je minder vaak een pagina hoeft om te slaan omdat het scherm meer tekst weergeeft. Daarbij ligt deze eReader heerlijk in de hand. Vergeleken met zijn voorganger is dit model slanker en platter. Ook heeft het 26 gram aan gewicht verloren. Met de afmetingen van 173 x 129 x 8 millimeter (lengte x breedte x dikte) en een gewicht van 207 gram is dit vernieuwde design dan ook een echte aanrader voor leesliefhebbers.

kobo aura h2o edition 2
kobo aura h2o edition 2

Ideale schermverlichting en scherpte

Op het Carta E-Ink HD scherm lees je in haarscherpe kwaliteit met een schermresolutie van 1440 x 1080 (265 ppi). Daarnaast is dit topmodel voorzien van schermverlichting volgens ComfortLight Pro. Dit is een intelligente verlichtingsvorm die de meest optimale lichtstraling geeft op ieder moment van de dag. Of nacht. Want daar waar conventionele beeldschermen een intens blauw licht geven, biedt deze eReader je de ideale lichtintensiteit. Hierdoor kun je onbezorgd lezen voor het slapen gaan. Je kunt het licht ook instellen naar je eigen voorkeur of desgewenst geheel uitschakelen.

Lezen onder water?

Ja, dat zou prima kunnen met deze eReader. Door de zogeheten ‘H2O Protection’ technologie kan dit model tot wel een uur op maximaal 2 meter diepte water gebruikt worden. Dit is niet zozeer bedoeld om met je eReader te gaan zwemmen als wel om onbezorgd in bad te kunnen lezen. Even wegdommelen is geen probleem. Ditzelfde geldt aan de rand van het zwembad of op het strand. Geen zorgen meer of je eReader nat wordt of per ongeluk in het water valt. Mocht dat gebeuren dan is er helemaal niets aan de hand en kun je gewoon verder lezen. Dat geeft pas pure ontspanning.

kobo aura h2o edition 2
kobo aura h2o edition 2

Altijd je eigen bibliotheek bij de hand

Met de Kobo Aura Edition 2 neem je altijd en overal je complete bibliotheek mee. De eReader heeft namelijk een vergroot geheugen van maar liefst 8GB. Dit betekent dat je er ongeveer 6000 boeken mee kunt opslaan. Bovendien is er nog een groot voordeel ten opzichte van de papieren boeken: je kunt je eigen lettertype instellen. Je hebt de keuze uit maar liefst 11 verschillende lettertypes die je kunt aanpassen in 50 verschillende groottes. Kortom, de Kobo Aura H2O Edition 2  geeft aangenaam lezen een nieuwe dimensie.


Kobo Aura H2O Edition 2 prijzen vergelijken

kobo aura h2o edition 2 vergelijken

Bekijk hier de Kobo Aura H2O Edition 2 (2017)!