Kobo eReader - Bekijk hier alle Kobo eReaders

Kobo eReader

kobo nia
99,99
Bekijk hier
kobo clara 2e
€ 149,99
Bekijk hier
kobo libra 2
189,99
Bekijk hier
kobo forma
279,-
Bekijk hier
kobo elipsa
399,99
Bekijk hier

Kobo eReader biedt iedereen puur leesgenot

De Kobo eReader staat voor hoogstaande kwaliteit en bijzonder aangenaam leescomfort. Niet voor niets rollen deze eReaders continu als beste uit verschillende consumententesten. Overal is aan gedacht om jou dezelfde leeservaring te bieden als met een gedrukt boek het geval is. Zo zijn de innovatieve Carta E-Ink schermen niet-glanzend en hebben ze stuk voor stuk een hoge resolutie. Bovendien heeft Kobo aan diverse leesvoorkeuren gedacht. Zo prijken er vandaag de dag maar liefst 3 verschillende eReaders in het Kobo kwaliteitsassortiment. Sluit hierbij eenvoudig een Kobo Plus eBook abonnement af en lezen wordt gegarandeerd je favoriete bezigheid.

Kobo Aura Edition 2

In 2012 bracht Kobo met de Kobo Glo de eerste eReader uit met ingebouwde schermverlichting. Concurrentie had het nakijken. Toch bleef Kobo niet op deze lauweren rusten. De Kobo topdesigners zijn continu bezig de eReader te optimaliseren naar de wensen van de huidige lezers. Inmiddels is de Kobo Glo dan ook opgevolgd door de Kobo Aura Edition. Deze eReader heeft een indrukwekkende touchscreen van 6 inch, een heerlijke lichte feel en is voorzien van het bijzonder aangename ComfortLight Pro. Een gelijkmatige voorgrondverlichting. Ideaal voor de avond- en nachtlezers onder ons. Met een opslagcapaciteit van 4GB, oftewel 3000 eBooks, is iedere boekenlezer meer dan tevreden.

Kobo Aura ONE

We noemden het al: Kobo heeft daarnaast gedacht aan individuele leesvoorkeuren. Met de Kobo Aura ONE gaat het kwaliteitsmerk namelijk nog een stapje verder. Deze Kobo eReader heeft een vergroot geheugen van maar liefst 8GB. Hiermee kun je ruim 6000 eBooks probleemloos opslaan. Maar daarmee houdt het nog niet op.  Zo heeft de Kobo Aura ONE een extra grote touchscreen van 7.8 inch. Dit staat gelijk aan een schermdiagonaal van maar liefst 19,8 centimeter. Dit doet echter niets af aan de kenmerkende unieke feel van de Kobo eReader. Met een gewicht van 230 gram en een smaakvol vormgegeven rubberen reliëf aan de achterzijde ligt deze eReader aangenaam in de hand.

Kobo Aura H2O Edition 2

Dat geldt ook voor de Kobo Auro H2O Edition 2. Daarbij biedt de zogeheten ‘H2O Protection’ technologie het, dat deze Kobo eReader tot wel een uur op maximaal 2 meter diepte water gebruikt worden. Ideaal wanneer je graag in bad leest of met vakantie gaat. Zelfs een wereldreis behoort tot de mogelijkheden want ook deze eReader heeft een opslagcapaciteit van 8GB (ruim 6000 eBooks).

Je eReader personaliseren.

Met het ComfortLight Pro bepaal je zelf de ideale lichtintensiteit van de Kobo eReader. Daarnaast is er nog een groot voordeel ten opzichte van het traditionele boek: je kunt je eigen lettertype instellen. Je hebt de keuze uit maar liefst 11 verschillende lettertypes die je kunt aanpassen naar 50 verschillende groottes. Ook paginamarges instellen, bladwijzers plaatsen en het maken van aantekeningen behoren tot de veelzijdige mogelijkheden.

Kobo Plus eBook abonnement

Wil je alle kwaliteiten van Kobo ervaren dan sluit je nu heel voordelig het Kobo Plus eBook abonnement af. In samenwerking met bol.com kun je hierbij kiezen uit meer dan 40.000 verschillende eBooks. Alle boekgenres zijn vertegenwoordigd. En in tegenstelling tot andere eBook abonnement aanbieders kun je de gehele collectie zowel op je Kobo eReader lezen als via de Kobo Plus app. Heb je een eBook gedownload? Dan is deze van jou. Dat is nog eens wat anders dan een boek lenen uit de bibliotheek.


Bekijk hier hoe het Kobo Plus eBook abonnement werkt!